SANJSKA SLUŽBA, PLAČAJO VAM ZA PITJE VINA: 8.400 evrov na mesec, pa še za nastanitev je poskrbljeno!

Svet

Strastnim pivcem vina se je odprla mamljiva priložnost do dobrega zaslužka. Kalifornijska klet Murphy-Goode namreč ponuja sanjsko službo, plačilo za pitje vina. Glavne naloge, ki jih delo obsega, so enoletna skrb za vinograd, obljubljena mesečna plača pa je 10.000 dolarjev. Ob tem je zagotovljena tudi nastanitev.

Kot je poročal CNN, iščejo osebo, ki bi skrbela za vinograd, ta pa se nahaja v okrožju Sonoma. Delo vključuje sodelovanje z vodstvom kleti Murphy-Goode in poslovnimi partnerji, pomoč pri obiranju in degustaciji vin.

Obljubljena plača znaša 10.000 ameriških dolarjev na mesec, kar je okoli 8.400 evrov. Podjetje pa v celoti krije tudi stroške namestitve. Poleg tega podjetje ponuja trideset zabojev vina Murphy-Goode, ki ga sestavljajo chardonnay, cabernet in sauvignon.

Pitje vina za denar, kako se prijaviti?

Za prijavo morate biti starejši od 21 let, imeti zakonito prebivališče v Združenih državah Amerike in biti upravičeni do dela tam. Prav tako morate ob prijavi priložiti video, v katerem razložite, zakaj menite, da ste prava oseba za to službo.

Čeprav zveni izredno mamljivo, obstaja še ena stroga zahteva. Poznati morate vina in biti pripravljeni, da se za eno leto zavežete ameriškim vinogradom. Čas za prijavo je 30. junij, to pa lahko storite na tej spletni strani.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija