SADISTIČNA PORTOROŽANKA: Psu med pretepanjem izbila tri zobe in zlomila nogo, 'Srce za bulle' vložilo ovadbo (FOTO)

Kronika

Skoraj neverjetno se sliši zgodba, s katero so se v teh dneh soočili v društvu za živali Srce za bulle. Toliko bolj, ker gre za žensko, ki naj bi bila tako zelo nasilna, da naj bi med pretepanjem psički izbila tri zobe in zlomila nogo. Kot je povedal Simon Mihorič, predsednik omenjenega društva, so za primer izvedeli potem, ko so prejeli prijavo občanke.

"Ženska je živela s svojim partnerjem, ki ima dva psa. Medtem ko se ji je eden pes, samec, uspel postaviti po robu, ker je renčal, ko se mu je približala, pa je psičko na moč pretepala. Bila je tako nasilna, da je ostala dlaka in sledovi krvi na razbitih ploščicah za straniščno školjko v kopalnici, kamor se je psička poskušala skriti," opisuje Mihorič.

Potem naj bi jo tako pretepla, da naj bi ji izbila tri zobe in kmalu zatem naj bi sledil še eden hujših pretepov, med katerim naj bi psički zlomila nogo. Pregled pri veterinarju je razkril, kot razlaga Mihorič, da je imela psička še več starih poškodb.

"Zoper Portorožanko smo vložili kazensko ovadbo zaradi mučenja živali, kazensko ovadbo je vložil tudi lastnik psa," je še povedal Mihorič.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Nisemlevi |  16 .06. 2021 ob  08: 53
19
V Sloveniji zakon še vedno ne ščiti živali pred človekom. Kazni bi morale biti tako stroge, da bi take perverzne budale, kot je ta kao portorožanka, končale v zaporu.
Rad bi tudi, da se objavi ime takih junakov, pa da vidimo, kako deluje izraz "sodba v imenu ljudstva".
Našli bomo "portorožanko".
alfa |  15 .06. 2021 ob  19: 54
14
da mi jo je dobit v roke....pištol
Kristjan |  15 .06. 2021 ob  19: 35
20
Proklet stvor ...itak je psiho...ce pa si pes branil..bi ga ubili...tale stvor pa bo dobil pogojno...g.vn. pokvarjeno
Artu |  15 .06. 2021 ob  16: 35
42
Problem ostaja da si taka “neuravnovešena” oseba lahko ponovno omisli psa. Trajno bi ji morali prepovedati da ima katerokoli žival .
Nina |  15 .06. 2021 ob  15: 24
45
Ime in priimek, da ljudje izobcimo tega stvora, ker kazensko itak ne bo odgovarjala
Ankarančan |  15 .06. 2021 ob  14: 46
34
Na grmado.