REVOLUCIONARNI PRISTOP K OBLIKOVANJU POSTAVE: Brez kruljenja v želodcu in 'čudežnih' diet

Piran

Vadba za moč in pravilna prehrana sta ključna faktorja tako za optimalno počutje kot tudi za oblikovano telo. Zdaj, ko je pomlad v polnem razcvetu, je pravi čas, da se začnete ukvarjati s svojim zdravjem in postavo ter se pripravite na poletje. Ekipa Romy Strong je razvila fitnes program Fit Izziv, ki temelji na izgubi maščobe in ohranjanju/pridobivanju mišične mase. Če si želite shujšati od pet do 15 kilogramov brez jo-jo učinka in vaš cilj predstavlja bolj čvrsta postava, potem morate tudi vi izkoristiti potenciale Fit Izziva.

Redna in ustrezna vadba za moč bo okrepila vaše mišice, pospešila vašo presnovo, izostrila moč mišljenja in pronicljivost ter zaščitila vaše sklepe pred poškodbami. Poleg tega bo izboljšala vašo telesno zmogljivost, tako da boste z lahkoto opravljali vsakodnevne naloge. Obenem te vrste vadba pripomore k zmanjševanju tveganja za artritis, bolečine v hrbtu, debelost, bolezni srca, depresijo in sladkorno bolezen.

Pravilna prehrana je enako pomembna kot vadba za moč. Uživanje raznovrstnih in uravnoteženih živil vam pomaga pri izgubi odvečne teže in pri doseganju vaših ciljev za oblikovanje postave. Hkrati zdrava prehrana dvigne vašo energijo in razpoloženje, zagotavlja normalno oskrbo možganov z energijo, prispeva k zmanjšanju stresa, pozitivno vpliva na kognitivne sposobnosti in zdravje živcev ter podpira zdravje prebavil.

Fit Izziv vključuje strokovno zasnovane treninge s fotografijami in navodili za vsako vajo, prehranske načrte za dvig energije in zaščito pred boleznimi ter specifične vrste kardio vadbe za optimalen hormonski odziv.

Poleg tega boste dobili napredne metode za hitrejši metabolizem in večjo porabo kalorij tudi v mirovanju, knjižico z odgovori na najpogostejša vprašanja o hujšanju in oblikovanju postave in še mnogo več.  Skratka, prejeli boste več kot 300 strani kvalitetnih, bogatih in uporabnih informacij za trajen uspeh!                                     

Priskrbite si svoj Fit Izziv in si zagotovite hitro ter dolgoročno preobrazbo. Ne odlašajte. Če kdaj, potem je ZDAJ idealen trenutek, da se lotite uspešnega hujšanja in postanete srečnejša verzija sebe.