PRETRESLJIV PRIZOR: Družina na dražbi kupila kovčke; ko so jih odprli, je sledil šok

Svet

Novozelandska družina iz mesta Auckland je v kovčkih, ki jih je kupila na dražbi predmetov iz enega od skladišč, našla človeške ostanke. Dogodek preiskuje policija, ki družine ne sumi vpletenosti v povzročitev smrti. Ne morejo sicer izključiti možnosti, da so v kovčkih posmrtni ostanki več pokojnikov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Po poročanju britanske televizije BBC je družina prejšnji četrtek pri lokalnem podjetju za skladiščenje na dražbi kupila prikolico z blagom, med katerim so bili tudi kovčki. Po podatkih preiskovalcev je družina posmrtne ostanke odkrila, ko so kovčke prinesli domov in jih odprli.

Pred prihodom policije so sosedje družine sicer poročali o "grozljivem vonju", ki se je širil iz nepremičnine. Eden od sosedov, ki je bil zaposlen v krematoriju, je dejal, da je bil vonj zanj takoj prepoznaven.

BONUS VIDEO: Katerih turistov so zaradi radodarnih napitnin gostinci v Slovenski Istri najbolj veseli?

Posnetki preiskave so bili objavljeni tudi na novozelandskem spletnem portalu Stuff, prikazovali pa so prikolico, parkirano na dovozni poti pred nepremičnino v predmestju Aucklanda, medtem ko je policija izvajala preiskavo.

Policija je sporočila, da je njena prednostna naloga "potrditi identifikacijo pokojnika, da bi lahko ugotovili vse okoliščine odkritja", da pa bo zaradi narave odkritja identifikacija potekala dlje, še navaja BBC.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija