PRETEP USODEN ZA OBA: Moška naj bi se najprej sprla, nato pa drug drugega zabodla

Kronika

V enem od stanovanj v večstanovanjski hiši v Črnomlju je včeraj ponoči prišlo do pretepa, ki je bil usoden za dva moška. Po prvih zbranih obvestilih naj bi se družila in sprla, potem pa najverjetneje drug drugega tako hudo poškodovala, da sta na kraju umrla. Kriminalisti sicer dogodek še preiskujejo.

Fotografija je simbolična. 

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so bili o najdbi dveh poškodovanih oseb v Črnomlju obveščeni včeraj nekaj pred 12. uro, na kraj so takoj napotili policiste in reševalce, zdravnik pa je potrdil smrt obeh moških. O najdbi trupel sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka; obe sta se udeležili ogleda, ki so ga opravili kriminalisti.

Sprla sta se 55-letni in 63-letni moški, ki sta prebivala v isti hiši v sosednjih stanovanjih. Preiskovalna sodnica je za pokojna odredila sodno obdukcijo, na podlagi katere bo znan vzrok smrti. Po poročanju TV Slovenija naj bi se moška najprej sprla, nato pa drug drugega zabodla

Kriminalisti sicer nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno državno tožilstvo, so še navedli na novomeški policijski upravi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija