PREPROST TRIK: Če boste naredili to, noben pajek ne bo hotel več vstopiti v vaš dom

Trendi

Pajki, tako kot večina drugih žuželk, ne prenašajo vonja mete. Ta rastlina ima močan aromatičen vonj, ki ustreza ljudem, pajkom in različnim žuželkam pa je nevzdržen.

Ne glede na to, koliko pospravljate svoj dom, bodo pajki vedno našli način, kako priti noter, in našli mesto za tkanje mreže. Na srečo obstaja naraven in neboleč način, kako jih pregnati iz hiše.

Če meto posadite v majhne kozarce in jo strateško postavite v kote, kjer običajno najdete pajke, jih boste za vedno pregnali iz vašega doma.

Drugi način pa je, da po naslednjem sesanju in čiščenju doma prostore poškropite z osvežilcem zraka z vonjem mete ali pa sami naredite popolnoma naraven izdelek za odstranjevanje pajkov.

Recept je precej preprost, sestavine pa so lahko dostopne. Potrebujete skodelico in pol vode, pol skodelice alkoholnega kisa in 20 kapljic eteričnega olja mete. V steklenico z razpršilom dajte vodo in alkoholni kis ter dodajte eterično olje. Mešanico dobro pretresite. Popršite za omarami, umivalnike, kote v kopalnici oz. mesta, kjer se zadržujejo pajki.

Ta mešanica ne bo ubila žuželk, jih bo pa oddaljila od vašega doma. Postopek občasno ponavljajte, da se ne bodo vrnili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija