PREHITRA KOLESARJA KONČALA V SB IZOLA: Nesreči v Galantičih in Sečovljah

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 57 primerih. Na številko 113 so prejeli 189 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami. Obravnavali so šest tatvin, zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali šestkrat.

Fotografija je simbolična.

Včeraj čez dan je neznanec na parkirišču pri Rudi v Izoli iz parkiranega kombiniranega vozila ukradel registrske tablice KP KM-823. Policisti zadevo še poizvedujejo.

Ob 11.13 je na cesti Sečovlje–Dragonja zaradi prevelike hitrosti padel 64-letni voznik električnega kolesa. Pri padcu se je lažje poškodoval. Zanj po poskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči. Čaka ga plačilni nalog.

Ob 15.08 se je zgodila prometna nesreča v Galantičih, kjer je 42-letni kolesar zaradi premajhne varnostne razdalje in neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del vozila 34-letnice, ki je zavijala desno. Poškodovanega kolesarja so prepeljali v izolsko bolnišnico. Ker še ni znana teža poškodb, policisti z ukrepom še čakajo.

Ob 18.40 so policisti v Izoli ustavili 43-letnega voznika kombiniranega vozila, ki mu je alkotest pokazal 1,66 mg/l alkohola. V Lokvi so ob 21.33 ustavili 44-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal 0,94 mg/l alkohola. Obema so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Čaka ju obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 40 ilegalnih prehodov državne meje.

BONUS VIDEO: Slovenci na begu pred roko pravice

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija