PORTOROŽ 'NAVDIHNIL' NORVEŽANA: Poglejte si, kje je prespal!

Kronika

V nedeljo zvečer so policisti v Portorožu obravnavali 39-letnega državljana Norveške, ki je nedovoljeno vstopil v lokal in tam prespal. Ugotovljeno je bilo, da je v prostor vstopil s silo. V nadaljevanju je bilo ugotovljeno še, da je pred tem iz enega od hotelov vzel pijačo, ki je ni plačal. Sledi kazenska ovadba.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 135 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 347 klicev. Obravnavali so 29 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in štiri tatvine ter en rop, zaradi kršitev javnega reda je bilo 16 intervencij.

Policisti so na območju PU Koper v zadnjem vikendu obravnavali 67 nezakonitih prehodov državne meje.

V petek popoldan je v Jelšanah zagorel osebni avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da je zagorela električna inštalacija pri motorju.

V soboto dopoldan je v Boninih domačina na sprehodu napadel in ugriznil spuščen pes. Ugotovljena je bila lastnica psa, ki ji je bil izdan plačilni nalog. Sledi dopis na UVHVVR.

V soboto zvečer so koprski policisti prejeli prijavo kršitve javnega reda in miru v Kortah. Policisti so ugotovili, da je podnajemnik kričal in grozil, zatem pa še razbil balkonsko okno. Odrejeno mu je bilo pridržanje, izdan plačilni nalog, sledi še kazenska ovadba za poškodovanje tuje stvari.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija