POROČENA STA ŽE 82 LET: Zdaj sta odkrila popolnoma logično skrivnost večne ljubezni

Trendi

Skupaj imata 203 leta in večino življenja, kar 82 let, sta preživela v zakonu. Govorimo o D. W. in Willie Williams iz Severne Karoline, ki sta nedavno imela trojno slavje. D. W. je praznoval svoj 103. rojstni dan, njegova soproga 100., obenem pa sta s proslavo, ki so jo jima pripravili njuna hči in vnuka, obeležila še 82. obletnico poroke. Impresivno, kajne?

Ta simpatični par je, zahvaljujoč svojemu dolgoletnemu zakonu, vsekakor relevanten za deljenje nasvetov o večni ljubezni. Par sta že od leta 1935, poročila pa sta se dve leti kasneje. Skupaj sta preživela vojne, veliko depresijo in mnoge druge stiske. Dejstvo, da sta vsa ta leta ostala zvesta eden drugemu, pa pripisujeta prvenstveno komunikaciji, piše Daily Mail.

"Ne razpravljava in se ne kregava. Če pride do kakršnega koli nesporazuma, se enostavno pogovoriva o tem," sta objasnila in dodala, da ne verjameta, da obstaja univerzalna skrivnost uspešnega zakona. Kljub temu sta postregla z navidez preprostim nasvetom, ki pa je včasih težko izvedljiv.

"Samo bodite prijazni drug do drugega," je novinarjem povedala Willie. Odkrila sta še, da večino svojega časa preživljata skupaj ob preprostih stvareh, kot je gledanje televizije ali reševanje križank.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija