POPOLDANSKO TRČENJE NA OBMOČJU PU KOPER: Z avtomobilom izsilila motorista (FOTO)

Kronika

Ob 15.26 je v Petrinjah prišlo do prometne nesreče med 44-letno voznico osebnega avtomobila in 33-letnim motoristom. Policisti so ugotovili, da se je voznica avtomobila nepravilno vključevala na glavno cesto in pri tem izsilila prednost motoristu, ki je trčil v vozilo in se pri tem tudi lažje telesno poškodoval. Policisti bodo po postopku povzročiteljici izdali plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Nesreča v Petrinjah, foto: PGD Materija.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 62 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 231 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali vlom in dve poškodovanji tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so bilo 12 intervencij.

Preko noči je neznani storilec vlomil v gostinski lokal v Luciji in iz notranjosti odtujil blagajniški minimum ter cigarete. Škode je za več kot 1000 evrov. Opravljen je bil ogled, sledi kazenska ovadba.

V Sežani sta se zaradi parkiranja sprla 79-letni in 57-letni moški. Policisti so zaradi kršitve javnega reda obema izdali plačilni nalog.

Na Ulici Generala Levičnika v Kopru so ob 11.31 zagoreli trije zabojniki za smeti. Ker obstaja sum, da je ogenj nekdo podtaknil so policisti zbrali obvestila in opravili ogled. Sledi kazenska ovadba.

Ob 0.10 so policisti v Ilirski Bistrici zaradi nezanesljive vožnje ustavili 61-letnega moškega. Moški je bil pozitiven na hitri test ugotavljanja simptomov vožnje pod vplivom drog, zato mu je bil odrejen še strokovni pregled. Moškemu so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, po pridobitvi rezultatov strokovnega pregleda pa sledi ustrezen ukrep.

Piranski policisti so ob 3.35 v Portorožu ustavili 36-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,82 mg/l. Moškemu je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  14 .07. 2022 ob  13: 10
-3
Ali je tukaj enosledno vozilo spoštovalo pr.znak omejitev hitrosti 70 Km/h?