POKAZAL GA JE: Tako velik je penis najbolj obdarjenega moškega na svetu (VIDEO)

Svet

O Jonahu Falconu, Newyorčanu z 'največjim orodjem na svetu', in neveščnostih, ki mu jih je 'prijatelj' povzročil na letališču, smo sicer pred kratkim že pisali, tokrat pa je prav zaradi velikosti penisa gostoval v oddaji. Med drugim je spregovoril o težavah, s katerimi se sooča, voditelja pa je šokiral s fotografijo svojega 'velikana'. V želji, da bi gledalci zares dojeli, kako velik je njegov penis v resnici, sta ga primerjala z različnimi predmeti.

Falcon se je zaradi svojega 'korenjaka' že večkrat znašel v težavah, lahko pa mu ni niti v vsakodnevnem življenju. Pred kratkim so ga na letališču ustavili, saj so predvidevali, da v hlačah nosi dinamit. To pa ni edina težava, s katero se je Falcon moral soočiti zaradi velikega spolnega uda. Da bi javnosti pokazal, kako velik je v resnici, je na socialnih omrežjih objavil primerjavo s kumaro in ob tem zapisal "moj je precej daljši in debelejši".

Zaradi svoje obdarjenosti je pred kratkim gostoval tudi v ameriški oddaji This morning, kjer je voditeljema pokazal fotografijo svojega penisa in ju z njo vidno šokiral. "To je samo za vaju, da si vama ga ni treba več zgolj predstavljati," je Falcon dejal voditeljema, ki sta videno želela predstaviti tudi občinstvu. V želji, da bi gledalcem čim bolje opisala, kako velik je Falconov penis, sta ga primerjala z več predmeti, med drugim tudi z jajčevcem in dolgim tulcem, Falcon pa je pokazal, kakšno mero uporablja sam.

Njun odziv je kmalu postal viralni hit. Nekateri so nad njim navdušeni, spet drugi se zgražajo. 

Falcon je v oddaji pojasnil še, da ga ud omejuje tudi pri spolnih odnosih, kjer penisa zaradi velikosti mnogokrat sploh ne uporablja, kar je voditelj komentiral z besedami "kakšna škoda". Falcon je povedal tudi, da obdarjenosti navkljub nikoli ni razmišljal o karieri v porno industriji ter da ga pravzaprav moti, da ga definira zgolj njegov spolni ud. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija