PODELILI GAZELE PRIMORSKO-NOTRANJSKE REGIJE: Tokrat gre v roke koprskemu podjetju (FOTO)

Koper

Družba Dnevnik je včeraj v sodelovanju s Primorsko gospodarsko zbornico izpeljala šesti regijski dogodek letošnjega izbora Gazela. Priznanje Gazela primorsko-notranjske regije 2021 je prejelo podjetje Ensol 360. Drugi dve nominirani podjetji za priznanje sta bili podjetji Klančar žerjavi in Metalimpex.

Od leve proti desni: Andrej Klančar, direktor, Klančar Žerjavi; Jernej Čopi, direktor, Ensol 360; in Boštjan Udovič, direktor, Metalimpex

Podjetje Ensol 360 je bilo ustanovljeno leta 2013. V manj kot desetletju so se iz podjetniške ideje razvili v globalnega voditelja v niši večnivojskih karting stez. S tem so slovenskemu okolju ustvarili blizu 30 novih delovnih mest. Ensol 360, pogumno, podjetno in preudarno podjetje, je metodološka komisija izbrala za gazelo primorsko-notranjske regije.

Iz priložnosti, ki so jih videli v karting industriji, so postali dobavitelj najvarnejšega absorbcijskega sistema na trgu, najkompleksnejših večnivojskih stez na trgu, zgradili so 10 največjih večnivojskih pokritih stez v ZDA.

Gazela, ki letos obeležuje 21 let obstoja, je najstarejši, največji in trajnostno zasnovan projekt promocije najboljših najhitreje rastočih slovenskih podjetij. Projekt najboljših med najhitreje rastočimi in bonitetno odličnimi slovenskimi podjetji je letos pripravljen v obliki šestih regionalnih in dveh nacionalnih dogodkov, so zapisali v Dnevniku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija