PO TEM, KO SE JE POROČIL Z LUTKO ZA SEKS, JE ZDAJ NAŠEL NOVO 'LJUBEZEN': Ne boste verjeli, s čim si izmenjuje nežnosti (VIDEO)

Svet

Bodibilder Jurij Toločko je svetu najbolj znan po poroki z lutko za seks po imenu Margo. A tokrat preseneča s še bolj bizarnim početjem. Na svojem Instagram profilu je objavil kontroverzen video, v katerem si strasti izmenjuje z zares nepričakovano stvarjo.

Toločko je pred nekaj tedni svojim sledilcem na Instagramu sporočil, da je lutka Margo na popravilu, v tem času pa si je našel nove hobije in očitno tudi novo ljubezen. Po tem, ko je posnel video, v katerem si nežnosti izmenjuje z neobičajnim predmetom za odrasle, je sedaj to počel z mrtvim piščancem.

"Po poroki se je Margo zlomila. Rad veliko seksam, všeč so mi sado-mazo stvari, obožujem nenavaden seks. Vedno je prenašala take obremenitve, potem pa je šlo nekaj narobe. Kmalu bo prišla domov, vendar se bojim, da jo bom še enkrat zlomil," je priznal Toločko in dodal, da je zato poiskal druge spolne "partnerje".

"V različnih kulturah obstaja tradicija, da ima moški več žena. Verjetno bo tako tudi pri meni," je Toločko povedal na začetku bizarnega posnetka. Kot je nadaljeval, bo Margo vedno njegova edina lutka, z veseljem pa bi sprejel moško lutko, ki bi bila njegova kopija. "Užival bom v seksu s sabo," je dejal.

V vmesnem času išče predmete, ki mu zagotavljajo "fantastično spolnost". "Veste, lahko dosežem orgazem s predmeti in hrano," je zapisal bodibilder ob posnetku, v katerem si nežnosti izmenjuje s piščančjim mesom.

Komentarji na njegovo početje so deljeni. Medtem ko ga eni pri njegovem načinu življenja spodbujajo, so drugi ogorčeni: "Masiranje mrtve živali in snemanje videa o tem? Svet je ponorel."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija