PO PONEDELJKOVI ODMEVNI PRIREDITVI: Na OKS potrdili okužbo, ministrica v samoizolaciji

Slovenija

Na Olimpijskem komiteju Slovenije so se soočili s prvo okužbo s koronavirusom. Novico Mihe Orešnika, člana ekipe oddaje Svet na Kanalu A, ki jo je objavil na tviterju, je za STA potrdil tudi tiskovni predstavnik OKS Brane Dmitrović in povedal, da je okuženi in trojica njegovih sodelavcev že v karanteni.

"Novico smo izvedeli v torek zvečer in za četverico takoj odredili karanteno. Tudi ostali sodelavci bomo v naslednjih dneh preventivno delali od doma," je še dejal Dmitrovič.

Ob tem je izpostavil, da četverica nima nikakršne povezave s ponedeljkovim gala večerom v Ljubljani. "Vem, da se bodo iskale povezave s ponedeljkovim dogodkom. Izrecno bi zato rad poudaril, da gre za sodelavce, ki s tem dogodkom nimajo nič in da z njimi res nihče, ki je bil v ponedeljek v Unionu, v zadnjih dneh ni imel nobenega stika," je še dejal Dmitrovič.

Zaradi udeležbe na gala večeru pa se je preventivno za samoizolacijo odločila tudi ministrica za šolstvo in šport Simona Kustec, ki bo v četrtek opravila test na virus.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  24 .09. 2020 ob  15: 59
če se ne vrne opravljat delo ministrice, ne bo prav nobene škode, samo koristi !!!!!!