PAZITE NA SVOJE AVTOMOBILE V TRSTU: Režejo gume kot za stavo

Trst

V središču Trsta zadnje čase ob sobotnih in nedeljskih jutrih preštevajo avtomobile s prerezanimi gumami. Vandalizem spravlja v obup zlasti tiste, ki parkirajo v ulicah Economo in Salita al Promontorio, piše Il Piccolo.

V zadnjih treh mesecih so vandali po pisanju časnika prerezali gume na najmanj 50 avtomobilih, pogosto pa poškodujejo tudi ogledala ali podrsajo pločevino.

Prebivalci so ogorčeni in od policije zahtevajo poostren nadzor. Na policiji pa pojasnjujejo, da zadevo spremljajo, a da prijav ni veliko.

V želji po izsleditvi malopridnežev številni razmišljajo o postavitvi lastnih nadzornih kamer na avtomobile ter pred lokale.

Deli novico:

desk |  16 .02. 2018 ob  08: 17
-1
podobno dela v luciji v stanovanjskih blokih na liminjanski ul. sam da podrsa z ključem vsa avta, še posebej avta z tablicami ki niso kp
Vladoiu |  15 .02. 2018 ob  21: 43
-2
Glede na število črnih je dobro, dokler ne režejo vratove...
spet j! |  15 .02. 2018 ob  18: 19
-5
ma bodi tiho dej! taki in podobni hodite prosto na okoli pa vas nobeden ne spravlja v zapor!
Iz Kopra |  15 .02. 2018 ob  13: 48
Storilce kaznovat z zaporno in denarno kaznijo!

Lansko leto je enako nekdo počel v garažni hiši Prisoje, kjer je vsak večer na istih parkirnih mestih rezal gume, vsačih eno, včasih več, trajalo je več kot 30 dni, stanovalci so bili obupani, na koncu so le ujeli storilca, škode pa je naredil ufff še in še.

Še danes pa ne vemo ali ga je dobila Policija po prijavi ali mu je narejena zaseda, nimam pojma, važno da se to več ne dogaja.