OSUPLJIVA NATAKARICA Z OKTOBERFESTA: Neverjetno, kaj zmore! (VIDEO)

Svet

Na Bavarskem trenutno poteka slavni Oktoberfest, kjer se med natakaricami posebej izkaže Verena Angermeier, oblečena v narodno nošo dirndl. Posnetek, kako spretno prenaša 13 vrčkov piva hkrati, je postal senzacija in navdušil občinstvo po celem svetu.

@verenaangermeier #schützenfestzelt #oktoberfest #oktoberfest2023 #bier #beer #wiesn #maßbier #13 #waitress #volksfestbedienung #bedienung #waitresslife #happy #maß #octoberfest #kraft #hardwork ♬ Originalton - Verena

Njena spretnost je osupljiva in tehnika, ki jo uporablja, je prav posebna. Šest vrčkov postavi v krog, nato pa nanje zloži še preostalih sedem. Ta neverjeten trenutek je delila na platformi TikTok. Posnetek si je ogledalo že več kot 59 milijonov ljudi.

Oktoberfest, ki se prireja že od leta 1810, je največji festival te vrste na svetu. Kljub svojemu imenu se začne sredi septembra in vsako leto privabi do šest milijonov obiskovalcev iz vseh koncev sveta. Ti v enem mesecu popijejo neverjetnih 9,6 milijona litrov piva, ki letos stane 15 evrov na vrček.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  27 .09. 2023 ob  20: 28
15€ pol pena pol pivo.