OGROMNO ZANIMANJE ZA MODERNA STANOVANJA V IZOLI: V le nekaj dneh prodanih že več kot 100 (FOTO)

Izola

V Izoli je povpraševanje po novih stanovanjih v Rezidenci Momento doseglo izjemne razsežnosti, saj je v le nekaj dneh že več kot 100 enot našlo svoje nove lastnike. To dokazuje visoko zanimanje za to inovativno sosesko, ki je še posebej pritegnila občane Izole.

Rezidenca Momento je uresničila obljubo do Občine Izola in s projektom pričela v septembru, natančneje 15. avgusta. S tem je izpolnjen ključni pogoj občine. Prodajalec je že vknjižil lastninsko pravico, sklenil splošne pogoje prodaje, kateri kupcem zagotavljajo varno nakupovanje stanovanj (upoštevajoč Zakon o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb oz. ZVKSES). S temi dejanji so vsi pomisleki uspešno odpravljeni.

Investitorja je pozitivno presenetil velik odziv kupcev, še posebej pa dejstvo, da je kar 90 odstotkov kupcev iz domačega okolja. To je delno posledica dejstva, da so stanovanja zasnovana z mislijo na sodobno in udobno bivanje, s poudarkom na prostornih terasah (ki jih ljudje uporabljajo kar 75 odstotkov svojega časa), velikih shrambah (saj vedno potrebujemo več prostora za shranjevanje), parkiriščih pod zemljo (kar omogoča enostaven dostop do stanovanj), velikih zelenih površinah in pešpoti. Vsak vila blok ponuja veliko stopnjo individualnosti in intimnosti, saj zajema le od pet do devet stanovanj. Soseska je zasnovana po najnovejših standardih in je energetsko zelo učinkovita.

Momento ni le stanovanjska soseska, temveč tudi odlična lokacija. Nahaja se le korak stran od čudovite obale Izole, ki že sama po sebi očara s svojo lepoto. V bližini so tudi trgovine, restavracije, šole, vrtci in druge relevantne storitve, kar omogoča enostavno in prijetno življenje v tej edinstveni soseski.

Vendar pa se nekateri zainteresirani pritožujejo, da se na telefon ne oglasi nihče. "Ker je vsak dan pred pisarno veliko število potencialnih kupcev, morajo biti ljudje potrpežljivi, ko kličejo prek telefona ali pišejo prek elektronske pošte," pojasnijo v Rezidenci Momento. Pisarna je odprta od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro ter se nahaja na naslovu Sermin 7b.

Rezidenca Momento predstavlja odlično priložnost za tiste, ki si želijo kvalitetnega in modernega bivanja v naravnem okolju v srcu Mediterana. S svojo edinstveno kombinacijo udobja, raznolikosti in bližine pomembnih objektov ponuja idealno okolje za kakovostno življenje.

Deli novico: