ODPRTA KUHNA V KOPRU: Carpacciov trg in Taverna, od 11. ure dalje

Koper

Do 23. ure bo danes središče Kopra dišalo po dobrotah iz vseh koncev in krajev. Kaj pravite na pozno kosilo med sprehodom?

Po čudovitem prvem dogodku v Kopru se Odprta kuhna vrača na Carpacciov trg in v Taverno že danes. Med 11. in 23. uro bo ta slikoviti trg v središču Kopra spet zadišal po dobrotah. Nekoliko hladno, a sončno in več kot primerno vreme za kulinarično popotovanje po Obali.

Deli novico:

zanimivo |  29 .09. 2015 ob  21: 13
Redko pri komu vidiš higijenske rokavice in kapo na glavi, kot imajo kuharji v restavraciji.Ta hrana na odprtem je bila danes še malo začinjena z premogom iz Luke,ki ga nosi burja ali malo boxita še boljše!
O gladneli |  29 .09. 2015 ob  13: 27
Da biš vidu kaj smo vse v JNA zmetali v lonec pa smo preživeli in noben Jamie nas ni pohvalu.
bibika |  29 .09. 2015 ob  13: 24
ma jaz grem vseeno probat, me zanima egipčanska kuhinja
satir |  29 .09. 2015 ob  12: 04
-3
jaz sem pojedel tajski čili, če bi ga hotel sam naredit doma, bi vzel malo mlečnega riža, malo sladkorja, vmes pa vkuhal, korenček brokoli in dodal ščepec čilija... sedaj znam, če ne bom imel kaj delat bom odprl štant s hrano, sem videl tudi pri noni kako je kuhala, sploh v velikem kotlu, nasekan krompir, malo pese, belo korenje, kakšno repo, malo otrobov da je bolj bio, in potem ene dve uri čmokotanja, pa je blo..... ma kako so krulili med jedjo...mmmm... ben drugo leto naredim štant
Koprcan |  29 .09. 2015 ob  10: 50
-5
Po tistem dogodku so prisli naslednji dan vsi v lekarno kupovat linex ki so dobili vsi drisko ker so jedli tiste pite ki so delali brez nobene hogiene..kar pot in to zmiksano z moko...hudo hudo.