NOVA VRSTA PROTISTRESNE TERAPIJE: V tej sobi lahko razbijete vse, kar je na voljo (FOTO, VIDEO)

Odklop

V času, ko vsi živimo pod stresom, nujno potrebujemo sprostitev. S Kitajske prihaja nova protistresna terapija, ki je postala popoln svetovni hit. Se utegne kaj takega kmalu pojaviti tudi pri nas?

V Pekingu so odprli protistresno sobo, v kateri lahko stranke pol ure razbijajo steklenice, mobilne telefone, radie in druge predmete, samo da bi se osvbodili stresa in frustracij. 'Sobo za razbijanje' je lani odprla skupina prijateljev, ki trdijo, da mesečno porabijo 15.000 steklenic. Vstop v sobo stane 20 evrov.

Stranke v sobo vstopajo izključno z zaščitno opremo, predmete po svoji izbiri pa lahko razbijajo s kladivi ali lesenimi palicami. Gosti protistresne sobe so tudi mladoletniki, ki v njej sproščajo jezo zaradi šolskih težav. 

Lastniki sobe trdijo, da ne promovirajo nasilja, ampak samo želijo pomagati ljudem pri soočanju z vsakodnevnimi pritiski, ki jih prinaša življenje v velikih mestih. Sobo večinoma obiskujejo ljudje, stari od 20 do 30 let, podobna 'ponudba' pa obstaja tudi v drugih državah. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Erazem |  28 .01. 2019 ob  08: 27
Zadeva je "nova" že kakšnih 20 let. Če pa je med Japonsko in Kitajsko morje preširoko, je druga zadeva.
Kukuruz |  27 .01. 2019 ob  16: 49
Gdor vidi v tem poslovno priloznost lahko naredi video igrico za odrasle kjer imas na voljo izbiro igralca z vsemi pripomocki od bejsbol palce,motorne zage,palce za golf,bruhalca ognja...itd...in podjetja ki jih je potrebno uredit.