NOV SLOVENSKI GUINNESSOV REKORD: Boris Tomašič je TV oddajo vodil 73 ur, 23 minut in 21 sekund (FOTO)

Slovenija

Voditelj na televiziji Nova24TV Boris Tomašič je 73 ur, 23 minut in 21 sekund vodil pogovorno oddajo, v kateri je sodelovalo 70 gostov, in s tem podrl Guinnessov rekord za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini. Snemati so začeli v nedeljo in podrli prejšnji rekord, ki je znašal 72 ur in 18 minut.

V oddaji so se zvrstili gosti z najrazličnejših področij, med drugim Igor Lukšič, Bogomila Ferfila, Ivo Boscarol, Tina Bregant, Miro Petek, Uroš Urbanija, Martin Strel, Rok Marguč. Sodelovali tudi Aleš Hojs, Aleš Primc, Boštjan M. Turk in Igor Ogorevc.

"Mislim, da ste naredili eno ogromno stvar. Nekaj, kar se je zapisalo za zmeraj in ne samo v Sloveniji. Mislim, da smo in bomo ponesli ime Slovenije v svet. Dokazali smo, da za nas ni ovir," je ob dosežku povedal voditelj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  28 .09. 2023 ob  13: 54
-12
Ke fora, jebeš ti pogovorno oddajo, ki je nihče ne gleda.

Ma kaj si je obračunal in plačal nadure ter dodatek za nočno delo? Pa še počitek med delovnim časom je kršil. Kje so delovni inšpektorji? Dokaze imajo v Guinnessovi knjigi rekordov. Dokumentirano. Ajde pa da jih vidimo. Kje si Carlova tokrat?
 |  28 .09. 2023 ob  09: 52
Lepo, ampak še vedno ostaja primitivec.