NIMA PRIJATELJIC, KER JE PREVEČ PRIVLAČNA: Tiktokerki lepota uničila življenje (FOTO, VIDEO)

Trendi

Na TikToku je razkrila, da se obupno trudi najti prijateljico, a ji ne uspe, ker je tako privlačna. Ariana, ki ima blizu 50.000 sledilcev, priznava, da ji je privilegij lepote uničil življenje, saj težko sklepa prijateljstva. V videu med drugim pravi, da pričakuje, da jo bodo vsi napadli, saj govori o slabih straneh njenega lepega videza. Posnetek na njenem TikTok profilu @arianasavannah zaenkrat ni dostopen, še vedno pa si ga lahko ogledate na tej povezavi.

V videu pove, da obstaja slaba stran lepote, o kateri nihče ne govori, in prizna, da nima veliko prijateljic. "To je nekaj, s čimer se že dolgo borim in nikoli nisem razumela, zakaj je tako," poudari Diana.

@arianasavannah

♬ ssza3better - S

Obenem pravi, da še vedno ne pozna odgovora, zakaj je ljudje ne marajo, čeprav je ne poznajo.

"Osamljena sem in utrujena od žensk, ki mislijo, da smo si konkurenca. Vsi smo lepi, ali smo lahko vsi prijatelji?," se sprašuje Ariana.

@arianasavannah

hey

♬ INDUSTRY BABY - Lil Nas X & Jack Harlow

Na koncu videa pravi, da nekateri domnevajo, da se lepim ni treba boriti z določenimi stvarmi, ali da ne doživijo slabih trenutkov, ker so lepi, a da je resnica daleč od tega.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  24 .01. 2022 ob  11: 58
tiktokerka
vplivnica
inFLUencerka
pa menda bo ja kakšen ji lajkau njena jamranja
kako je sama samcata in osamljena
buhuu uaa uaaa
ma ta je popularna ta ne bo pala u depro, to je po moje objavila le da opozori nase kao da je ful lonely mah ja seveda ajde dej ga srat
alfa |  23 .01. 2022 ob  22: 38
15

narcise nihče ne mara
kokodek |  23 .01. 2022 ob  20: 08
16
preprosto, nima prijateljic, ker je prepričana, da je lepa