NASVET ZA STRTA SRCA: Kako preživeti valentinovo, če ste pred kratkim prekinili zvezo?

Trendi

Dan zaljubljencev je lahko še posebej težak za tiste, ki so nedavno ostali sami. Če ste eden od njih, nikar ne izgubite upanja. Na valentinovo se odločite za katerega od spodnjih trikov, ki vam bo pomagal poskrbeti zase in lažje preživeti to obdobje leta.

Obvezno obeležite valentinovo in naredite seznam stvari, ki bi jih radi počeli na ta dan: obisk frizerja, maserja ali razvajanje v spa centru. Vi odločate!

Ne bi bilo slabo, če bi lahko sami sebi poklonili drago darilo, saj zaslužite nagrado za to, da ste prekinili zvezo in se lahko sedaj posvetite sebi.

Privoščite si meditacijo v kadi in če vam misli na trenutke zaplavajo k bivšemu ali bivši, vi pa se zaradi tega počutite žalostno, sprejmite to kot nekaj naravnega. Šlo bo mimo, takoj ko boste začutili novo zadovoljstvo.

Oglejte si dokumentarni film na temo ljubezni, ki vas bo spomnil, kako bi morala zgledati ljubezen in sam spolni akt.

Družite se s prijatelji, ki so prav tako samski in se verjetno počutijo enako kot vi. Eden drugemu boste lahko nudili podporo in sočutje ali se zabavali na svoj račun.

Zvečer si privoščite filmski maraton z vašim najljubšim igralcem ali igralko v glavni vlogi. Svobodno se prepustite domišljiji.

Na ta dan si dovolite pojesti kakšno kalorijo več konec koncev ste zdaj sami in večerja za dva pripada samo vam!

Ta dan posvetite ljubezni do samega sebe in zapomnite si, da ne potrebujete nikogar, da bi dosegli svoje cilje v življenju. Poleg tega ste dovolj časa preživeli v prilagajanju partnerjevim principom in normam. Dan zaljubljencev je idealen čas za to, da jih prekršite in storite nekaj, pri čemer vas je vaš nekdanji partner najbolj omejeval!

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija