NASILNI ROPARJI V PRESTOLNICI: Ena oseba lažje poškodovana

Kronika

Ljubljanski policisti so v četrtek obravnavali rop hiše na območju Zgornjih Gameljn, v katerem je bila oškodovanka lažje poškodovana, in roparsko tatvino v eni izmed trgovin na območju Most. V obeh primerih so storilci odnesli gotovino, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

V četrtek okoli 9.30 so bili policisti obveščeni o ropu na območju Zgornjih Gameljn, kjer sta do sedaj neznana storilca zamaskirana vstopila v hišo starejše oškodovanke, ji zagrozila in od nje zahtevala denar. Odtujila sta nekaj sto evrov in s kraja pobegnila. V dogodku je bila oškodovanka lažje poškodovana.

Ob 20.30 pa so bili obveščeni o roparski tatvini v eni izmed trgovin na območju Most. Po do sedaj zbranih obvestilih so ugotovili, da je neznani storilec vstopil v prodajalno in od uslužbenke zahteval denar. Iz blagajne je odtujil nekaj bankovcev in s kraja pobegnil. V dogodku ni bilo poškodovanih.

Storilec je moški, visok okoli 190 centimetrov, suhe postave, oblečen v rdeč pulover s kapuco in črno-rdečo trenirko, navajajo na PU Ljubljana.

V obeh primerih policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija