NAPAD NA TRGU V KOPRU: S pomočjo opisa policisti izsledili nasilno trojico

Kronika

Sinoči ob nekaj čez 23. uro sta h Koprčanu, ki je parkiral vozilo na trgu v Kopru, pristopila mladeniča in ga večkrat udarila. Na trg je prispelo več policistov, ki so na podlagi opisa najprej izsledili 21-letnika, zatem pa še 20-letnika, ki je skušal pobegniti. Nazadnje so identificirali še 29-letnika. Oškodovani koprčan je podal kazensko ovadbo zaradi nasilništva, policisti zadevo še preiskujejo.

Dopoldan se je v predoru Dekani sprožil alarm višinske kontrole. 37-letni voznik je tovor naložil previsoko, zato so ga oglobili, hitri postopek pa sledi tudi podjetju.

V Sežani je neznanec iz prodajalne ukradel baterijsko orodje Makita v kovčku, tri armature in nekaj gotovine v kovancih.

Aktivni so bili tudi vlomilci 

Portorožu je nekdo vlomil v trafiko in odnesel gotovino ter 41 paketov tobačnih izdelkov.

V Kopru je nekdo vlomil v avtomat za napitke in ukradel hrano ter pijačo.

V Postojni so vlomili v hišo. Odnesli so zlatnino in ženske ure.

Divači so vlomili v tri hiše. Iz prve in tretje so odnesli zlatnino oziroma zlatnino in gotovino, v drugi pa so naredili le škodo zaradi vloma.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 66 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 163 klicev.  Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo, obravnavali pet vlomov in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda pa so posredovali devetkrat. Obravnavali so še 120 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  29 .12. 2022 ob  15: 11
-1
So bili s skateboardi?