MLAD ETIEN IZ LUCIJE SE JE VRNIL NA PISTO: "V prihodnji sezoni bi si želel več konkurence v razredu supersport 300" (FOTO)

Piran

Mlad Lucijčan Etien Kantar Božič (ŠD Nenaten) se je po padcu na dirki prvenstva Alpe Adria na Grobniku po skoraj petih mesecih premora vrnil na pisto. Ponovno je sedel na svojo 300-kubično Yamaho R3 in nastopil na dveh dirkah državnega prvenstva na stezi Pannoniaring na Madžarskem.

Z nastopom je obnovil tekmovalne občutke, prav tako pa tudi njegova ekipa, ki je sodelovanje na dirkah že zelo pogrešala.

Etienovi dirkaški občutki so se na progi, dolgi dobre štiri kilometre, hitro vrnili. Svoje čase je iz kroga v krog izboljševal, v ekipi pa so še posebej veseli, da se pri njegovi vožnji ne čuti nobenih posledic padca.

"Nastop na zaključnih dveh dirkah sezone je bil namenjen predvsem treningu, s tem pa so se tudi že pričele priprave na naslednjo sezono," je po nastopu na Madžarskem povedal Etien in dodal: "Predvsem bi si v prihodnji sezoni želel več konkurence v razredu supersport 300, ki je zelo primeren za vstop mlajših tekmovalcev v svet dirkanja."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija