MINIMALEN VLOŽEK, A VELIK UČINEK: Triki za opremljanje stanovanja, ki vam ga bodo zavidali vsi

Trendi

Opremljanje in urejanje doma je lahko nadvse mučno opravilo, a ni treba, da je zmeraj tako. Tu je nekaj neverjetno preprostih nasvetov, kako z minimalnimi napori in vložkom opremiti svoj dom in v njem ustvariti občutek veličastnosti.

Namesto da bi dom preobremenili z blazinami, kupite (ali sami naredite) nekaj novih prevlek za blazine, kar bo spremenilo videz sobe. Z mešanjem vzorcev, barv in tekstur boste v prostoru ustvarili povsem novo razpoloženje. Dajte duška svoji kreativnosti, pri čemer ne bo trpela denarnica.

Najslabše, kar lahko naredite svojemu domu, je, da ga zasujete z navlako. Preden kupite tisto osupljivo vazo, ki bi se tako lepo podala vaši dnevni sobi, se sprehodite po domu in preverite, ali imate še kakšno stvar, ki bi bila primeren kandidat za to mesto v vaši dnevni sobi. S tem boste zmanjšali svoj nered in prihranili denar. Presenečeni boste nad tem, kaj vse lahko počnete z naključnimi predmeti, ki se 'valjajo' po stanovanju.

Prostor, v katerem žalostno visijo čisto običajne zavese, bo pravi magnet za dolgčas. Preprost način, da to spremenite, je menjava zaves, ki jih danes lahko kupimo v različnih barvah in vzorcih ter v širokem cenovnem razponu. S prosojnimi zavesami boste sobi vdihnili občutek prijetnosti in boemskosti, medtem ko bodo svetle in vzorčaste zavese v prostor dodale barvitost in malce svojeglavosti.

Naslednjo minimalno spremembo lahko vpeljete v kateri koli sobi, kjer se dolgočasite. Poskusite dodati pladenj na sredino mize in nanj položiti vazo z rožami ali majhno skulpturo. Včasih pa boste dosegli želeno spremembo tako, da boste odstranili namizno okrasje. Dober nasvet je, da poskrbite, da miza ni preobremenjena s predmeti, sicer bo izgledala neurejeno. Na mizici določite kraj, ki bo namenjen izključno daljinskim upravljavcem in drugim potrebščinam.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija