MAMA, KI PRITEGNE VELIKO POZORNOSTI: "Zgodi se, da me gledajo, kot da sem ukradla svoja otroka" (FOTO)

Trendi

Sedemindvajsetletna mama in manekenka Jodie Sewell, bolj poznana po umetniškem imenu Alt Jodie, se na fotografijah rada predstavlja kot vampirka, vikinška bojevnica ali morska deklica. Je pa zaradi svojega edinstvenega videza in ljubezni do gotskih oblačil večkrat deležna obsojanja. Ko pride v šolo oziroma vrtec po šestletno hčer in triletnega sina, se je drugi starši izogibajo in ne želijo, da se njihovi otroci družijo z njenima. Jodie po drugi strani svoje otroke uči, da je treba biti spoštljiv do vseh ljudi, tudi če izgledajo drugače.

Jodie pravi, da so drugi starši svojim otrokom prepovedali druženje z njenima dvema otrokoma in da se je zaradi njenega videza izogibajo.

"Čudna sem navzven, ne navznoter. Zgodi se, da me gledajo, kot da sem ukradla svoja otroka. Razložim jim, da moj videz ni nekaj negativnega in da gre za umetnost, ki je morda ne razumejo, s čimer ni nič narobe." 

View this post on Instagram

A post shared by Altjodie (@alt_jodie)

"Svoje otroke učim, da je treba biti spoštljiv do vseh ljudi, tudi če izgledajo drugače," zaključuje 'gotska mama'.

Jodie pojasnuje, da njen videz izstopa, ker živi v tako majhni skupnosti, in poudarja, da svoje stil vidi kot edinstven in ga ne bi spremenila za nič na svetu.

View this post on Instagram

A post shared by Altjodie (@alt_jodie)

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija