KOT DOJENČKA SO GA VRGLI V SMETI: Danes vodi 62 milijonov dolarjev vredno podjetje (VIDEO)

Svet

Zgodba o zapuščenem otroku, ki je odrastel v uspešnega podjetnika, inovatorja in filantropa, je mnoge navdihnila na družbenih omrežjih.

30-letni Freddie Figgers je izvršni direktor 62 milijonov dolarjev vrednega podjetja, ki ga je ustanovil, ko je bil še najstnik. Lasti si tudi štiri patente, s tehnologijo se ukvarja že od malih nog.

Freddie se je rodil v mestu Qunncy na Floridi, ko ga je mati kmalu po rojstvu pustila v kontejnerju za smeti. Nathan in Betty Figgers sta ga posvojila, ko je bil star le dva dni, piše Bored Panda.

Zdaj ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Figgers Communication se že od otroštva ukvarja s tehnologijo. Ko je bil star 9 let, je dobil prvi računalnik, ki ga je sam popravil. Pri 12 letih je delal kot računalniški tehnik, tri leta kasneje pa ustanovil računalniško podjetje.

Ko je njegov posvojitelj zbolel za Alzheimerjevo bolezen, mu je naredil superge z vgrajenim GPS signalom in dvosmerno komunikacijsko sposobnostjo. Program je prodal podjetju iz Kansasa za 2,2 milijona dolarjev.

Leto pozneje je vložil denar za ustanovitev podjetja Figgers Communication, danes največjega telekomunikacijskega podjetja v lasti Afroameričana.

Figgers je pri 24 letih že ustvaril in zasnoval 80 programov, poleg njegovega neverjetnega uma in delovne etike, pa ga odlikuje tudi zlato srce - sponzorira mladinske programe, ponuja štipendije šolarjem in študentom, plačuje račune upokojencem ...

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  15 .11. 2019 ob  09: 16
-1
Ni treba otroku omenit da je posvojen niti da so ga najdli v smeteh
Ce pa se kdo spomne kako je sisau siso svaka mu cast
Kukuruz |  14 .11. 2019 ob  22: 10
-5
Mene so najdli pijanega nekje dol na hrvaski,se dobro da se nic ne spomnem.
Z denarjem pa mi gre bolj svoh