KONČANA PREISKAVA AUDIJA, KI JE DO SMRTI POVOZIL DRUŽINO V BENEČIJI: Znano je, ali so zavore delovale

Kronika

Pred dnevi smo poročali, da se 31-letnica, ki je bila julija letos udeležena v tragični prometni nesreči v Benečiji, v kateri so umrli trije ljudje, le-te nenadoma spomni. Na prehodu za pešce v kraju Santo Stefano di Cadore je z avtomobilom trčila v družino. Na kraju je umrl 2-letni otrok, njegov 48-letni oče in 65-letna babica. Podrobni pregled njenega audija je končan, znano je, ali so zavore delovale.

31-letna Nemka, ki je vse od prometne nesreče v priporu, ni uspela za tragedijo okriviti svojega audija A3. Sodni izvedenec za motorna vozila, ki je opravil pregled po nalogu tožilstva, ni našel nobene okvare na vozilu.

Usodnega dne se je skozi vas pripeljala s hitrostjo med 70 in 90 km/h. Njeno vožnjo so zabeležile kamere videonadzora. Na prehodu za pešce je trčila v družino. En otrok je bil v otroškem vozičku, drugi na kolesu. Trčenje je preživela 42-letna mati oziroma žena in drugi otrok.

V začetku septembra je Nemka okrivila za nesrečo tehnično okvaro na njenem vozilu, zaradi katere naj bi skozi vas prihitela s tako veliko hitrostjo. Po poročanju Bilda, je sodni izvedenec ugotovil, da so zavore na audiju delovale odlično, medtem ko na vozišču niso našli sledi zaviranja.

Kot še poroča portal, naj bi Nemka maja letos napadla policista v Bolzanu, pred grozljivo prometno nesrečo, v kateri so umrli trije člani družine, pa naj bi po navedbah očividcev metala steklenice, vpila in ne vedla neobičajno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  29 .09. 2023 ob  20: 26
So tokrat vsaj popravili.
en iz raje |  29 .09. 2023 ob  18: 30
Ta nima slovenskih korenin. Ni dneva, da se to ne bi pokazalo v vsebinah člankov. Pravilno bi moral-a napisati "pregazio".
manemebasat |  29 .09. 2023 ob  18: 17
Pregazil?