KAJ TAKEGA: 34-letni moški z nožem v hrbtu pred operacijo 'skočil' še na cigaret (VIDEO)

Svet

Skorajda nag moški z nožem, zabodenim v hrbet, je odkorakal z urgence na ledeno mrzel zrak, da bi lahko pokadil cigaret. Medicinska sestra je uspela posneti nenavaden prizor, na videoposnetku pa je slišati, kako ga osebje skuša spametovati.

34-letni Vladimir je bil prepeljan v bolnišnico v ruskem Kazanu po tem, ko je bil udeležen v pijanskem pretepu, katerega podrobnosti se ne spomni. Nož v njegovem hrbtu je bil zaboden tako globoko, da je ven gledal samo ročaj. Reševalcem, ki so prihiteli na prizorišče pretepa, je uspelo obleči vbodno rano, ne da bi pri tem premaknili nož.

Ko so ga prepeljali na urgenco, pa je sledil šok, ki ga ni pričakoval nihče. 34-letnik v spodnjem perilu in z nožem v hrbtu se je meni nič tebi nič namenil proti izhodu, da bi na minus 10 stopinjah Celzija pokadil cigaret"Vladimir, si nor?" je na posnetku slišati glas medicinske sestre, ki ga je med drugim 'opomnila', da pri sebi sploh nima cigaret.

Hudo poškodovani Vladimir s krvavečo rano pa je kljub temu vztrajal, saj ga lahko nato vidimo, kako stoji na snegu pred bolnišnico. Kot kaže, je upal, da bo tam dobil cigaret od kakšnega drugega kadilca, vendar zaman. Na koncu so zalegle besede zdravnika, ki je mladeniču dejal: "Mladi mož, zdaj boš umrl. Gremo, dali ti bomo injekcijo in greš domov."

Vladimir ga je ubogal in se skupaj z osebjem vrnil v notranjost stavbe. Predstavnik za stike z javnostjo bolnišnice v Kazanu je medijem kasneje sporočil, da je bil moški uspešno operiran in je v stabilnem stanju

Občutljivim ne priporočamo ogleda spodnjega videoposnetka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija