JE SIMPATIJA MED VAMA OBOJESTRANSKA? Poglejte sliko in ugotovite, kaj najprej vidite na njej

Trendi

Poglejte spodnjo sliko kaj najprej vidite? V nadaljevanju preverite rezultat, ki vam bo razkril, katere vaše lastnosti najprej opazi vaša simpatija in če je privlačnost med vama obojestranska.

Če ste najprej opazili mačko, to pove veliko o tem, kako vas doživlja oseba, ki ste ji všeč  v njej verjetno sprožite občutke negotovosti. Mačka označuje, da težko ocenite občutke drugih ljudi, ker ste pogosto preveč osredotočeni na svoja čustva. Dokler ne boste bolj pozorni na druge, ne boste mogli razvozlati njihovih čustev. Ko boste naslednjič v družbi nekoga, ki vam je všeč, poskusite biti bolj osredotočeni na dejanja te osebe. Na ta način boste verjetno brez težav dobili odgovor, če je simpatija med vama vzajemna.

Če ste ob pogledu na zgornjo sliko najprej uzrli metulja, to razkriva, da na svet gledate na poseben način, drugi pa vas dojemajo kot intuitivno osebo. Metulj nakazuje, da imate moč globljega vpogleda v situacije, ki se vam zgodijo in iz tega izvlečete zaključke. Če ste torej videli metulja in mislite, da ste všeč vaši simpatiji, imate verjetno prav! Vaš 'čuden občutek v trebuhu' vam običajno razkrije, kaj je dobro za vas in kaj ne. Pogosteje poslušajte svojo intuicijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija