IZPRAZNILI TELEKOMOVO POSLOVALNICO IN SE PODALI V BEG: Divjali po avtocesti, pristali na strehi in izginili (FOTO)

Kronika

V prodajalno mobilnih telefonov v Slovenski Bistrici so ponoči, malo pred drugo uro zjutraj, vlomili trije neznani storilci in lastnika oškodovali za okoli 40.000 do 50.000 evrov. Kriminalisti dejanje še preiskujejo, morebitne priče pa pozivajo, da jim sporočijo informacije na številko 113 ali na anonimni telefon policije.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, so storilci s kraja vloma pobegnili z avtomobilom znamke Audi A4 z avstrijskimi registrskimi tablicami. Policisti so jih opazili na štajerski in pomurski avtocesti v smeri proti Murski Soboti, a jim vlomilcev ni uspelo dohiteti, saj so vozili s hitrostjo več kot 200 kilometrov na uro.

Voznik je avtocesto zapustil na izvozu Sveta Trojica, pred naseljem Gočova pa zapeljal s ceste, a so se prevrnili na streho, nato pa zbežali s kraja nesreče.

Eden od osumljenih je bil oblečen v črni spodnji del trenirke in belo bundo s kapuco. Obut je bil v športne copate črno-bele barve, na glavi pa je nosil kapo sive ali črne barve.

[‼️VLOMILCI‼️] Ponoči, so ti trije vlomili v poslovni objekt v Slovenski Bistrici. Povzročili so za okoli 40.000 -...

Objavil/a Policijska uprava Maribor / Police Directorate Maribor dne Sreda, 25. november 2020

Drugi osumljenec je nosil sivo kapo, črno bundo s kapuco in belim znakom na trebuhu ter črni spodnji del trenirke z belim napisom na stegnu. Obut je bil v črne športne copate z belimi podplati, nosil je črne rokavice in modro ali vijolično prevleko preko ust in nosu.

Tretji udeleženec vloma je nosil črno bundo s kapuco in sive rokavice, oblečen je imel siv pulover in spodnji del trenirke sive barve, preko ust in nosu je imel modro prevleko, obut pa je bil v bele športne copate.

Storilci bi lahko bili tudi poškodovani oziroma umazani od trave in zemlje zaradi posledic prometne nesreče.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija