IZDAL GA JE VONJ IZ ODVRŽENE PLASTIČNE VREČE: 36-letni Novogoričan gojil konopljo v poslovnem prostoru (FOTO)

Kronika

Novogoriški policisti so nedavno zalotili moškega, ki je v zabojnik za komunalne odpadke pri poslovnem objektu odvrgel večjo PVC vrečo s 600 grami prepovedane konoplje. Po pregledu poslovnega prostora so odkrili laboratorij za hidroponično gojenje prepovedane droge. 36-letnika z območja Nove Gorice bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Policisti so v sredo pri nadzoru opazili moškega, ki je v zabojnik za komunalne odpadke pri poslovnem objektu odvrgel večjo PVC vrečo, iz katere je bilo zaznati močan vonj po prepovedani konoplji. V zabojniku so našli rastlinske dele, za katere obstaja sum, da gre za približno 600 gramov prepovedane konoplje. Prav tako so našli naprave in priprave ter pripomočke za gojenje omenjene droge.

V nadaljevanju so policisti preiskali osebni avtomobil in poslovni prostor v stavbi in ugotovili, da je prostor opremljen z napravami, pripravami, sredstvi in pripomočki za hidroponično gojenje prepovedane droge.

Osumljenega moškega bodo policisti po zaključku preiskave kazensko ovadili pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, so še dodali na policiji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija