"HIŠA OBKOLJENA S POLICIJSKIM TRAKOM": Odjeknili streli, dve osebi odpeljali v izolsko bolnišnico (FOTO)

Kronika

V torek zvečer je v eni od vasi v okolici Kopra 60-letni domačin z lovsko puško ustrelil 40-letnika iz okolice Divače, medtem ko je ta z dvema 37-letnikoma iz Ljubljane v vasi z manjšim tovornim vozilom pobirali staro železo. Po streljanju so žrtev pripeljali v Splošno bolnišnico Izola, so danes sporočili s Policijske uprave Koper. Po naših informacijah naj bi se to zgodilo v vasici Sirči, slišati pa naj bi bilo dva strela. Kot nam je sporočila bralka, ni bilo miru do 3. ure zjutraj, danes pa je hiša obkoljena s policijskim trakom.

Fotografija je simbolična.

Trije moški so v vasi z manjšim tovornim vozilom pobirali staro železo pri domačinu. Ko so soseda vprašali, če ima kaj železa tudi on, je rekel, da ne in kraj zapustil. Naložili so staro železo in kraj zapustili, zatem pa slišali glasen pok.

Oseba iz sosednje hiše je streljala na vozilo, pri tem pa je izstrelek zadel 40-letnika v roko. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je streljal 60-letni domačin. Nemudoma so postavili blokadne točke. 60-letnika so prijeli in mu odvzeli prostost. Zavarovali so kraj dogodka in opravili ogled, osumljenega pa odpeljali v Splošno bolnišnico Izola na strokovni pregled, prav tako pa so odredili strokovni pregled za vse tri oškodovance.

Policisti danes nadaljujejo ogled kraja in zbiranje obvestil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  20 .09. 2023 ob  16: 59
-18
groza, kakšni ljudje imajo orožje