GROZLJIVKA NA REKI: Žensko slekla, jo tepla in vozila v prtljažniku dokler ju niso ustavili policisti

Kronika

43-letnega moškega in 65-letno žensko so pridržali v preiskovalnem zaporu zaradi suma, da sta napadla žensko, jo pretepla, poniževala, slekla do golega in vozila v prtljažniku avtomobila, dokler ju policija ni ustavila, piše Glas Istre.

Preiskovalni sodnik okrožnega sodišča na Reki se je na predlog državnega pravobranilstva odločil, da bo par naslednji mesec zadržal v priporu, da na prostosti ne bi vplival na priče in ponovil kaznivega dejanja. 

NOVO V KOPRU IN ANKARANU, PARKIRAJ VARNO IN BREZ DOTIKA, Z APLIKACIJO, KI POVEZUJE VSO OBALO: Brez plačevanja z gotovino in brez skrbi o poteku parkirnine (VIDEO)

Skupina EasyPark je vodilni globalni ponudnik digitalnih parkirnih rešitev, ki s svojo storitvijo pokriva na milijone parkirnih mest po svetu. S svojo intuitivno aplikacijo ponuja registriranim uporabnikom najučinkovitejšo rešitev iskanja parkirnega mesta v več kot 1900 mestih v Evropi. Pametna storitev EasyPark je bila od leta 2001 prejemnica že številnih nagrad.

Obtožena sta kaznivih dejanj nezakonitega odvzema prostosti, povzročitve telesnih poškodb in nasilja v družini. Moški je osumljen tudi kaznivega dejanja zoper spolno svobodo, 65-letnica pa je osumljena grožnje, poroča časnik. Tožilstvo sumi, da sta napadalca v začetku julija nekje v Primorsko-goranski županiji prestregla 42-letno žensko.

Fotografija je simbolična. 

Fizično sta jo napadla, jo žalila, z nje strgala vsa oblačila in jo večkrat udarila ter ji tako prizadejala telesne poškodbe. Grozila sta ji z nadaljnjim fizičnim nasiljem in s tem, da bosta objavila fotografije njenega golega telesa, moški pa naj bi storil tudi "kaznivo dejanje zoper spolno svobodo"

Zvlekla sta jo v prtljažnik avtomobila in jo za kratek čas odpeljala, dokler ju policija ni ustavila, piše v izjavi reškega državnega tožilstva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija