GROZLJIV PRIZOR V PIRANSKEM JAVNEM STRANIŠČU: Uporabljene igle, sledovi krvi in "najlažje je zakleniti" (FOTO)

Piran

Fotografije razkrivajo grozljiv prizor v piranskih javnih sanitarijah na Zelenjavnem trgu. Nekdo je za seboj pustil pravo razdejanje. Na stranišču so našli uporabljene igle, ki predstavljajo veliko nevarnost za poškodbe ali okužbe, na stenah je videti celo sledi krvi. Občinsko redarstvo je zato prostore do nadaljnjega zaklenilo.

"Brezvestni uživalci drog so v javnih sanitarijah na Zelenjavnem trgu v Piranu za seboj pustili pravo razdejanje," so ob objavi fotografij na družbenem omrežju Facebook zapisali na Okolju Piran. Kot dodajajo, odrabljene igle odvisnikov predstavljajo veliko nevarnost za poškodbe ali okužbe, zato je občinsko redarstvo sklenilo prostore do nadaljnjega zakleniti.

Brezvestni uživalci drog so v javnih sanitarijah na Zelenjavnem trgu v Piranu za seboj pustili pravo razdejanje. ???????? Ker...

Posted by Okolje Piran on Wednesday, July 15, 2020

Objava je naletela na številne komentarje, med njimi pa so tudi predlogi, kako bi se takšnim prizorom lahko izognili. Nekdo je predlagal, naj navadne sijalke zamenjajo z modrimi neonkami. "V tujini je to ustaljena praksa zoper intravenozne uporabnike, saj žile pod to svetlobo niso vidne," pojasnjuje uporabnik družbenega omrežja.

"Najlažje zakleniti. Kaj pa, če bi delavci Okolja bolj pogosto hodili kontrolirat sanitarije? Ali pa bohnedaj nekoga plačali, da je tam in vzdržuje red in čistočo?! To je en redkih javnih WC-jev v mestu. Poleti je Piran prepoln z obiskovalci. En WC je pri vhodu v mesto ob pomolu ter še plažni WC na Punti, mislim, da je to vse. Okolje Piran sram vas bodi! Nedopustno," pa se glasi še en izmed komentarjev, ki so se zgrnili pod objavo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
mikrochip |  17 .07. 2020 ob  16: 41
to hranimo mi vsak mesec,nekdo dela za borih nekaj eurov, nekdo uživa socialno pomoč in nihče ne naredi nič,
TOPO GIGGO |  17 .07. 2020 ob  11: 30
-2
zdaj pa bosta dva vneta koprčana, s skupino "vrnimo poglavarja na oblast" prekleto užaljena, ker jim nekdo krade gradivo...
Koper |  17 .07. 2020 ob  09: 02
Na obali je letos turizem malo drugačen.Usluge so prilagojene strukturi gostov.
Poskrbljeno je za vse.
Tine |  17 .07. 2020 ob  07: 33
Pridite pogledat v koprske javne sanitarije. Ne samo igle in mamila tudi spolne usluge se prodajajo.
vseved |  16 .07. 2020 ob  23: 21
@ kokodek , kakšno varno sobo !!! Zapret v klet za 2 tedna , pa naj se slini kot polž.
kokodek |  16 .07. 2020 ob  16: 37
17
čislani dr. krek v vsej svoji sijajni karireri v boju proti drogam ni bil sposoben urediti eno varno sobo za narkomane. za zasluge je zdaj poplačan od janševiške vlade.
Istriano |  16 .07. 2020 ob  14: 53
12
Glede na število vseh, ki se pikajo pri nas, se mi zdi, kar normalno, da se to dogaja.