DUŠA TRŽAŠKIH PROTESTOV SE PO IZGONU IZ RIMA NE PREDA: Prispel na sedež OZN, da se pritoži zaradi policijskega nasilja (VIDEO)

Trst

Pristaniški delavec iz Trsta Stefano Puzzer, duša protestov na sedmem pomolu pred tržaškim pristaniščem in shodov proti covidnemu potrdilu, je danes prispel v Ženevo. Na družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, v katerem Puzzer pove, da se nahaja pred predstavništvom OZN, kjer se bo pritožil zaradi nasilnega ravnanja policije, ki jih je sredi oktobra razgnala z vodnimi topovi in solzivcem, piše Primorski dnevnik.

Pri OZN se bo tudi pritožil zaradi odločitve rimske kvesture, ki ga je izgnala in italijanske prestolnice in mu za eno leto prepovedala tam prebivati.

V začetku novembra je Puzzer v Rimu postavil mizico in nekaj stolov, da bi nanje sedli italijanski premier Mario Draghi, papež in predstavniki ZDA, EU ter Rusije. Mizica in stoli zdaj stojijo pred OZN v Ženevi.

Kakšen bo razplet dogodkov na sedežu OZN bodo še poročali, je napovedal Puzzer.

Stefano Puzzer è arrivato all’#ONU come aveva annunciato ????????! Aspetteremo stasera per gli aggiornamenti ????! ????Iscrivetevi anche al nostro canale telegram : t.me/Coordinamento_15_ottobre ???? #nogreenpass #nogreenpassobbligatorio #libertàdiscelta #StefanoPuzzer #coordinamento15ottobre #cms #lagentecomenoinonmollamai

Objavil/a Coordinamento 15 Ottobre dne Torek, 30. november 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bella |  02 .12. 2021 ob  14: 16
Clovek, ki se bori zase, za svojo druzino, sodelavce, drtavljane Italije in sveta. Vse proti farmanoriji, ki je kupila cele vlade, institucije, novinarske hise in cerkvene oblastnike vseh religij, zal tudi tibetansko, budisticno, ki se jih obicajno nima za prodane. Draghi je operativec za 200 sotonistov, papez je izsiljevan s svojo izredno zamegljeno vlogo v casu argentinske vojaske hunte in mu v vsakem trenutku povlecejo ven kaj neprijetnega, Puzzer je pa idealist, ki ne razume, da se psihopati ustavijo sele, ko so fizicno odstranjeni!
goldhorn |  01 .12. 2021 ob  11: 12
Bedak.