DRAGIĆ ZAPUŠČA MIAMI: Kam se seli?

Svet

Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić, ki je lani s svojo ekipo v ligi NBA Miami Heat zaigral v velikem finalu, bo zamenjal delodajalca. V veliki menjavi igralcev, v kateri je vročica pridobila Kyla Lowryja iz Toronta in za 90 milijonov dolarjev zadržala na Floridi Duncana Robinsona, se k Toronto Raptors seli Dragić.

Lowry bo po devetih sezonah pri Toronto Raptors, mnogi ga imajo za najboljšega igralca tega kluba v zgodovini, ki je Toronto leta 2019 popeljal tudi do naslova prvaka, kariero nadaljeval na Floridi. Že košarkar sam je prek družbenih omrežij napovedal, da bi se rad preselil k Miami Heat, ESPN pa poroča, da bo za tri leta podpisal pogodbo, vredno 90 milijonov dolarjev.

V zameno zanj se k Torontu selita Precious Achiuwa in 35-letni slovenski veteran Goran Dragić, še pišejo ameriški mediji.

View this post on Instagram

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Da se seli iz Miamija, je potrdil tudi Dragić v objavi na družbenih omrežjih. Kot je zapisal v objavi na Instagramu, se zahvaljuje floridskemu klubu za podpore v zadnjih sedmih letih. "Od prvega dne ste me sprejeli kot del družine, zato smo vam jaz in moja družina večno hvaležni za življenje, ki smo ga zgradili, prijatelje, ki smo jih spoznali, in izkušnje, ki smo jih doživeli," je dodal Dragić.

Vročici je uspelo v svojih vrstah zadržati Robinsona, ki je podpisal petletno 90 milijonov dolarjev vredno pogodbo, je za ESPN potrdil njegov agent Jason Glushon.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija