DOMISELNI NAPIS DARSA NAVDUŠILI CELO EUROSPORT: Ste ga videli? (ANKETA)

Slovenija

Informacijske table na naših avtocestah Dars pogosto opremi z domiselnimi napisi. Enega izmed njih je opazil celo Eurosport.

Informacijske table na naših avtocestah sicer služijo opozorilom in pozivom voznikom, Dars pa jih pogosto opremi tudi z domiselnimi napisi. Pred valentinovim je bilo videti napise: "Nekdo te ima rad. Vozi varno!", "S tabo je svet lepši. Vozi previdno!" in "Ljubezen nima omejitve, hitrost vožnje jo ima."

Na materinski dan pa: "Vozi trezen, sicer bomo povedali mami."

Tokrat pa je napis navdušil tudi Eurosport – fotografijo table so namreč delili na Twitterju"Dirkanje prepusti Rogliču," piše na njej.

Ta teden namreč potekata dve preventivni akciji Darsa – ena za zmanjševanje hitrosti na cestah in druga za večjo varnost motoristov. Hitrost poostreno nadzirajo tudi policisti. Ob tem je trenutno na informacijskih tablah še več napisov: "Življenje je lepše, če ne hitiš.", "Zmeren gas seže v deveto vas." in "Divji v srcu, previden na cesti."

[AKCIJA HITROST] ???? Ta teden potekata preventivni akciji za zmanjševanje hitrosti na cestah in za večjo varnost...

Objavil/a Vozimo pametno z DARS dne Torek, 06. junij 2023

Kako pa vi gledate na te napise? Se vam zdijo domiselni in humorni, ali morda ravno nasprotno? Vaše mnenje nam zaupajte v spodnji anketi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  07 .06. 2023 ob  15: 24
-1
Kaj je to Roglič?
Martin Kacur |  07 .06. 2023 ob  14: 32
Me veseli, da so pri Darsu tako samokritični. Po naših avtocestah prideš na cilj prej z biciklom kot z avtom.