DOBRODELNI KOPRSKI ROKOMETAŠI: Pred sobotno tekmo bodo zbirali donacije za zapuščene živali

Koper

V soboto, 30. septembra, bodo koprski rokometaši lovili drugo zaporedno domačo zmago. V Areni Bonifika se bodo ob 19. uri pomerili z ekipo RD LL Grosist Slovan. Tekma 4. kroga 1. NLB lige bo imela tudi dobrodelno noto, saj bodo pred tekmo zbirali materialne in finančne donacije za Obalno zavetišče za zapuščene živali. Vsi gledalci se boste lahko pred tekmo ustavili pri stojnici zavetišča, se pozanimali o njihovem delovanju, odgovornem odnosu do živali, pomembnosti sterilizacije in kastracije, kako ravnati ob najdbi živali in še mnogo drugega. Oskrbniki zavetišča bodo na stojnici od 18. ure dalje.

V Obalnem zavetišču bodo izredno hvaležni vsakršne pomoči, ki jim jo boste namenili. V tem trenutku bodo njihovi varovanci najbolj veseli mokre mačje hrane, saj sobice z mladički pokajo po šivih. Na vrata pa že trkajo hladnejši, jesenski dnevi, zato jim bodo prav prišle tudi odeje, brisače, deke, vzglavniki in podobni tekstilni izdelki.

Živalim lahko kadarkoli pomagate tudi z donatorskimi sredstvi, ki jih lahko nakažete na transakcijski račun SI56 0700 0000 3961 376 (odprt pri Gorenjski banki), številka sklica SI00/768400-1-1, s pripisom namen DONACIJA ZŽ.

Mlajše selekcije koprskega rokometnega kluba bodo hrano zbirale tudi v prihodnjem tednu in 4. oktobra, ob Svetovnem dnevu živali, tudi obiskali zavetišče ter jim predali vse zbrane donacije. "Še enkrat lepo vabljeni v soboto ob 19. uri v Areno Bonifiko, kjer bomo združili glasno navijanje in dobrodelnost," sporoča Marjetica Koper.