ČEZ NOČ UKRADEL RIBIŠKE MREŽE V VALDOLTRI: Z vlomom v zabojnik povzročil za 2500 evrov škode

Kronika

V noči na petek je neznani storilec vlomil v zabojnik v Valdoltri in iz njega odtujil 26 ribiških mrež. Škode je za 2.500 evrov, zoper storilca bodo policisti podali kazensko ovadbo, so sporočili s koprske policijske uprave.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 193 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 652 klicev. Obravnavali so 15 prometnih nesreč z materialno škodo, osem z lažjimi in dve s hudimi telesnimi poškodbami. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so zasegli dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 13 tatvin, pet vlomov in tri poškodovanja tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so posredovali v 19 primerih.

Prav tako v petek je tekom dopoldneva neznanec vlomil v hišo na Bežkovi ulici v Kopru in iz notranjosti odtujil zlatnino v vrednosti 600 evrov. Policisti o storilcu poizvedujejo, sledi mu kazenska ovadba.

V soboto pa je tekom noči neznani storilec vlomil v gostinski lokal v Izoli in iz notranjosti odtujil menjalni denar. Sledi kazenska ovadba.

Čez dan pa je neznanec na Dolinski ulici v Kopru odtujil skuter Sym Symphony SR25, registrskih oznak KP 2V J3, črne barve. Sledi kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
SkateBordKite |  23 .05. 2022 ob  23: 19
Kamere dat pa je!