BI SVOJE IZDELKE PRODAJALI NA PRAZNIČNIH SEJMIH? Koprska občina vabi k prijavi

Koper

Mestna občina Koper je odprla prijave za vse, ki bi radi sodelovali na Miklavževem in Božično-novoletnem sejmu v Kopru. Prvi bo potekal med 4. in 7. decembrom, drugi pa med 23. in 29. decembrom. Prijave so odprte do 20. novembra oziroma 10. decembra. 

Mestna občina Koper bo v sodelovanju s Skupino Tojeto d.o.o. v sklopu bogatega prazničnega dogajanja Fantazima v Čudolandiji že tradicionalno organizirala tudi dva praznična sejma, ki bosta na Carpacciovem trgu v Kopru. Miklavžev sejem bo med 4. in 7. decembrom, Božično-novoletni sejem pa med 23. in 29. decembrom.

Ponudniki z rokodelskimi izdelki, tekstilom, darilnim programom, gastronomskimi spominki, knjigami in drugimi izdelki, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju in tematiki sejma, se za sodelovanje na Miklavževem sejmu lahko prijavijo do 20. novembra, za sodelovanje na Božično-novoletnem sejmu pa najkasneje do 10. decembra.

Pogoji sodelovanja so objavljeni tukaj, prijavnica pa je na voljo na tej povezavi. Za več informacij se vsi zainteresirani lahko obrnejo na Skupino Tojeto d.o.o., in sicer preko elektronske pošte na naslov sejmi@tojeto.si ali pokličejo na 051 601 969.

Deli novico: