ALI DEŽ TUDI VAM VSAKIČ UNIČI PRIČESKO? S temi triki bo to za vas preteklost!

Trendi

Se tudi vam dogaja, da vam dež vsakič uniči pričesko? Če želite čim dlje obdržati želeno obliko pričeske, morate paziti, da ste čim manj izpostavljeni vlagi v zraku.

V zadnjih dneh nam precej pogosto nagajajo vremenske razmere. Dež pa je velik sovražnik dam, ki so si tik pred tem urejale frizuro. Ob padavinah se pogosto vprašamo, kako lahko zaščitimo svoje lase in v službo ne pridemo z izgledom, kot da smo se ravnokar zbudili.

Če želite čim dlje ohraniti obliko pričeske, morate paziti, da ste čim manj izpostavljeni vlagi v zraku. V nadaljevanju preberite pet nasvetov, ki bodo vaši pričeski pomagali, da ostane enaka tudi v času močnega dežja ali ko je v zraku velika koncentracija vlage.

Gel za lase

Po umivanju svoje lase delno posušite in nato nanesite gel za lase. Ta bo preprečil dvigovanje las tudi po tem, ko boste šli ven.

Lak za lase

Uporabite lak za lase. Pomagal vam bo ohraniti pričesko nedotaknjeno, ker vlaga ne bo mogla priti v lase. Tako boste preprečili, da bi se vam frizura pokvarila in da bi izgledali, kot da nanje sploh niste bili pozorni.

Naredite si kitko

Zavijanje las v pletenico je najlažji način, da pričesko obdržite kljub deževnim razmeram. Ta način oblikovanja las bo prenesel veter, dež, sneg, pa tudi vse druge vremenske razmere.

Dežni plašč

Dežnik je odlična zaščita pred dežjem ali snegom, ne bo pa vas zaščitil pred vlago. Zato poskrbite za dežni plašč, ki bo vaše lase zaščitil pred vsemi razmerami.

Uporabite pršilo za zaščito las pred vlago

V kolikor za vas ne deluje nič od navedenega, uporabite pršilo za zaščito las pred vlago. Ta bo lase prevlekel s tanko, nevidno plastjo, ki omogoča, da frizura ostane nedotaknjena ne glede na vremenske razmere. Je enostaven za nanašanje in zagotavlja odlično zaščito pred vlago iz zraka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija