60-LETNIK V PRADAH NESPODOBNO PRIJEMAL NATAKARICO: 'Interveniral' njen 45-letni partner, sledilo je tole

Kronika

V sredo ob 17.30 so policisti obravnavali kršitev javnega reda v gostilni v Pradah. 60-letnik je nespodobno prijemal natakarico, kar je zmotilo njenega 45-letnega partnerja, ki mu je zagrozil, ob tem pa vrgel na tla steklenico. Med njima je prišlo do prerivanja, gostje pa so ju razdvojili. 45-letnik je nato šel za 60-letnikom proti domu in tam sta se ponovno stepla, pri tem pa je starejši mlajšega večkrat udaril z leseno palico.

Vse fotografije so simbolične.

60-letniku tako sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitve lažje telesne poškodbe in plačilni nalog za nedostojno vedenje v lokalu. 45-letniku pa sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje grožnje in plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 49 ilegalnih migrantov, in sicer: na območju Policijske postaje (PP) Koper devet državljanov Iraka in 28 državljanov Pakistana (od tega enega vodiča), na območju PP Ilirska Bistrica enega državljana Sirije, na območju PP Kozina štiri državljane Afganistana in na območju PP Piran sedem državljanov Iraka. Italijanski varnostni organi so vrnili koprskim policistom šest državljanov Pakistana.

Ob 7.58 je koprske policiste poklical občan in povedal, da je videl pod vasjo Butari v gozdu več oseb, najverjetneje ilegalnih migrantov. Več patrulj, ki so bile napotene na kraj, je prijelo 26 tujcev, državljanov Pakistana, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Po opravljenih razgovorih so ugotovili, da je eden od njih, 20-letni državljan Pakistana, vodič, zato mu je bilo odrejeno pridržanje. Vsi postopki še potekajo.

Na Koprskem v zadnjih 24 urah 61 nujnih primerov

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 61 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 168 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali sedem tatvin. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v sedmih primerih. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kanola |  10 .09. 2020 ob  17: 56
NE ŠČITIM TEGA bolnika od spolnega psihopata... ampak partner kelnarce je ravnal napačno, namesto se kregat, bi preprosto poklical 113 in povedal kaj se dogaja, pa ne bi blo nč, razen tega da bi meu probleme ta spolni bolnik....
Ištrijan |  10 .09. 2020 ob  12: 55
In na koncu zgodbe, še en tip, ki je nasankal "zaradi" babe....