17-LETNIK UMRL V NAROČJU MAME: Našla ga je na ulici v mlaki krvi

Kronika

Policija je aretirala 36-letnico zaradi suma umora invalidnega 17-letnega fanta po imenu Levi Ernest-Morrison, ki je bil do smrti zaboden na vogalu londonske ulice. Njegova mati in očim sta bila med prvimi, ki sta prispela na kraj dogodka. Poskušala sta zaustaviti sinovo krvavenje in ga oživljala. Kljub vsem prizadevanjem, da bi ga rešili, je umrl na kraju dogodka, v naročju svoje matere.

Na Scotland Yardu, sedežu metropolitanske policije, so povedali, da je bila ženska aretirana zaradi suma umora, medtem ko priče trdijo, da so videle tri fante, ki so bežali s kraja dogodka. Eden od njih je bil na skuterju, dva sta hodila peš.

Žalujoči, vključno s sorodniki, otroki in prijatelji, so obiskali kraj dogodka, medtem ko mu je častnik, ki se je zaman boril, da bi ga rešil, položil rože v spomin.

Ena ženska, ki je videla, kako trije fantje bežijo s kraja dogodka, je povedala: "Pravkar je bil zaboden. Tekla sta po cesti in ga zabodla. Ko sem prišla, je bila tam mama. Jokala je. Njen mož je bil tam in jo tolažil. Ko je prišla policija, je fantovo mamo odmaknila s kraja dogodka. Mama je bila zelo razburjena. Ko sem prišla tja, je fant omedleval. Tam je bilo veliko ljudi in nekdo je poskušal ustaviti krvavitev. Ali je bil zaboden v bok ali v hrbet, ne vem. Ležal je na hrbtu, na tleh pa je bila kri, ki je prihajala iz njegovega hrbta. Tam smo bili pred policijo in reševalci. Prišli so čez 15 minut. Prihajala sem iz supermarketa, videla sem množico in nekdo je rekel, da je bil nekdo pravkar zaboden. Zato sem šla pogledat. Kot sem razumela, so ga lovili trije fantje. Eden je bil na skuterju, druga dva peš. So močno povezana, ljubeča družina. Šokirana sem."

Leviju so na prizorišču umora ljudje položili cvetne šopke, zlata balona v obliki srca …

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija