ŽE TRETJA SPLETNA FUTURISTICA: Tokrat o iskanju ravnovesja in formule za tržni uspeh

Koper

UP FTŠ Turistica je v letu 2020 dopolnila 25 let delovanja na področju raziskovanja, razvoja in izobraževanja v turizmu. Četrt stoletja obstoja kot vodilna turistično izobraževalna institucija v slovenskem prostoru bodo obeležili z izvedbo projekta 5X5 Turistica (5 spletnih dogodkov - FuTuristic), kjer bo 5 izbranih alumnov fakultete spregovorilo o prihodnosti trajnostnega razvoja turizma. Vsebine spletnih FuTuristic bodo vezane na področja trajnostnega razvoja destinacij, trendov v hotelirstvu, ustvarjanju turističnih doživetij, organizaciji prireditev, marketinga in medijev ter pomenu mednarodnega povezovanja za razvoj znanja za potrebe turizma.

Tretja FuTuristica (od skupno petih) z naslovom 'Marketing in mediji - V iskanju ravnovesja in formule za tržni uspeh', ki bo v četrtek, 15. aprila, ob 17. uri, bo gostila pet članov Alumni kluba UP FTŠ, ki se uspešno uveljavljajo na področju trženja in svoje znanje o turizmu in komuniciranju prelivajo tudi na druga področja. Na trgu se hitro odvijajo spremembe, na trgu se nenehno kažejo priložnosti in pasti, na trgu se vedno dogaja. V uri in pol bodo alumni Turistice delili svoje izkušnje pri iskanju:

- ravnovesja med osebnimi ambicijami, znanji in tržnimi priložnostmi pri razvoju kariere;

- formule za prilagajanje negotovim tržnim razmeram;

- ravnovesja med digitalnim in humanim;

- formule pri uporabi tradicionalnih marketinških pristopov in novimi mediji;

- ravnovesja med trženjem in trajnostnim razvojem.

Govorci:

- Neža Mlakar (La popsi),

- Rok Strič (Rok's peanut butter),

- Jure Kumljanc (Splet4u),

- Manca Šalehar (Wolt),

- Patricij Omar (Postojnska jama).

Za #5x5 bosta tretjo spletno FuTuristico moderirali izr. prof. dr. Aleksandra Brezovec in doc. dr. Petra Zabukovec Baruca.

Več informacij in prijava: https://www.turistica.si/si/aktualno/dogodki/tekoci-dogodki/futuristica-trendi-na-podrocju-marketinga-in-prodaje-5x525