Z AVTOM NA STREHO V LUCIJI: Voznik krepko napihal

Kronika

V soboto zvečer se je v Luciji 60-letni voznik z osebnim avtomobilom prevrnil na streho. Zaradi vožnje preblizu desnega roba je zapeljal izven vozišča, kjer je trčil v betonski steber za električno napeljavo in se prevrnil na streho. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1,16 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Slika je simbolična.

V nedeljo dopoldan je neznan pes v Kopru ugriznil drugega psa, ki je bil last domačinke. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, za čigavega psa gre. Lastnik bo kaznovan.

V Ankaranu je nekdo iz prostora ob mobilni hišici v kampu ukradel dve gorski kolesi, vredni 1000 evrov.Danes ponoči so vlomili v trafiko v Izoli, iz katere so ukradli cigarete in tobak.

Na območju koprske policijske uprave so v noči s sobote na nedeljo izvajali poostren nadzor prometa, s poudarkom na preverjanju psihofizičnega stanja voznikov. Z alkotesti so preizkusili 91 voznikov in ugotovili, da so trije vozili pod vplivoma alkohola. Voznikom so odvzeli vozniško dovoljenje in napisali obdolžilni predlog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
nič novega |  13 .02. 2018 ob  06: 57
pijanec pač.
Verjamem |  12 .02. 2018 ob  18: 31
da BMWja sigurno ne, ker če ne bi bilo sigurno napisano.

Sicer pa vidim da imate zelo radi "simbolične slike".
Jz jih imam tudi...zelo popestijo članek....(simbolična izjava).
Ma ta voznik |  12 .02. 2018 ob  18: 25
katero znamko je vozil?