VINSKI BUTIK HIŠE REFOŠKA: Ob nakupu petih steklenic vam šesto podarijo (VIDEO)

Koper

Letošnja velika noč bo zagotovo drugačna. Kljub temu pa lahko velikonočna praznovanja v ožjem družinskem krogu obogatite s pristnimi okusi, ki so vam na voljo v koprski Hiši refoška.

Po velikonočne dobrote v vinski butik Hiše refoška

Vsi gurmani v teh dneh intenzivno razmišljajo, kaj bodo skuhali za konec tedna in se pridno pripravljajo na peko potic, pinc, tičic in drugih velikonočnih dobrot, za piko na i velikonočnim pojedinam pa bo potrebno izbrati tudi primerno vinsko spremljavo. V največji istrski kleti – Vinakoper so se tudi na letošnjo veliko noč odlično pripravili. V vinskem butiku Hiše refoška vas pričakujejo z bogatim izborom vin odetih v novo in povsem svežo podobo, ki se bo s pomladnimi barvami odlično skladala z velikonočnimi jedmi.

Nepogrešljive velikonočne kombinacije

Za vas so pripravili namig, katera vina kombinirati s tipičnimi velikonočnimi jedmi. Zagotovo ne boste zgrešili, če boste k šunki postregli z refoškom. Potica ali pinca pa bosta še boljši v družbi sladkega muškata.

Posebno velikonočno darilo 5 = 6

Da bi bila letošnja velikonočna praznovanja, kljub trenutnim razmeram v državi in po svetu, čim bolj prijetna, pa so za kupce pripravili tudi posebno presenečenje. Vsi, ki se boste odločili za nakup vsaj 5 steklenic iz prenovljene linije Koper, boste brezplačno prejeli steklenico vina. Gre za všečna vina, ki jih spremlja sortna aromatika s poudarkom na harmoniji in sadni razigranosti. Nova linija je torej drugačna tudi po okusu, ki je nadgrajen in zadovolji sodobnega potrošnika.

Na tej povezavi si oglejte video, v katerem vam predstavljajo idejo, kako na naraven način pobarvati velikonočna jajca.

Vinski butik lahko od ponedeljka do petka obiščete od 9.00 do 17.00, v soboto pa od 8.00 do 13.00. Preživite letošnje velikonočne praznike v družbi vin Vinakoper!

Deli novico: