UKRAJINEC IN GRUZIJCA KRADLI V ILIRSKI BISTRICI: S kraja zbežali z madžarskim vozilom

Kronika

V Ilirski Bistrici so osumljeni ukradli nahrbtnik in vanj naložili salame in druge suhomesnate artikle. Zatem so, kljub posredovanju osebja, zapustili kraj in se odpeljali z vozilom Renault Laguna, madžarskih registrskih tablic, proti Ribnici, so sporočili iz koprske policijske uprave. Policisti so izsledili omenjeno vozilo. 38-letnemu državljanu Gruzije, ki je imel pri sebi nahrbtnik z ukradenimi artikli, so odredili pridržanje. V vozilu sta bila še dva potnika, državljan Gruzije in državljan Ukrajine. Postopki še potekajo.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 136 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali tri nezakonite prehode državne meje

V Spodnjih Škofijah je nekdo iz novogradnje ukradel 150 kovinskih podpornikov, vrednih 2000 evrov.

Policisti so ob 17. uri bili obveščeni, da je v Ilirski Bistrici prišlo do prometne nesreče. Na kraju so ugotovili, da je 58-letni voznik pri izstopanju iz vozila padel. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1,16 mg/l. Pri padcu se je lažje poškodoval, sledi obdolžilni predlog.  

V Portorožu so ob 23. uri ustavili 32-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na kokain. Odredili so mu strokovni pregled, ki ga je opravil v izolski bolnišnici. Po prejetem rezultatu ISM sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  21 .11. 2023 ob  17: 52
Tudi to svojat je treba poslat nazaj domov.