STE VIDELI NESREČO V ŽUSTERNI? Zgodila se je med otrokom in kolesarjem, pokličite policijo

Kronika

Danes ob 11.50 je prišlo v Žusterni do prometne nesreče med otrokom in kolesarjem. Slednji se je odpeljal s kraja brez, da bi nudil svoje podatke. Po opisu naj bi bil star okoli 40 let in oblečen v anorak fluorescentne barve. Vse, ki bi nesrečo videli oziroma o njej karkoli vedeli, policisti naprošajo, da pokličejo 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

[⚠️ PROMETNA NESREČA ⚠️] ????V Žusterni je ob 11.50 prišlo do prometne nesreče med kolesarjem in otrokom. S kraja je,...

Posted by Policijska uprava Koper / Police Directorate Koper on Thursday, May 6, 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  07 .05. 2021 ob  12: 53
To kar je hribi napisal sigurno drži.Ko pridejo celinci na obalo je vse njihovo.Take nezgode so pa posledica njihovega obnašanja.
Opazovalec |  07 .05. 2021 ob  06: 25
Odkar je ta pot zaprta je preobremenjena in na njej vlada pravi kaos, v lepih vremenih. Mislim da je zdaj bolj nevarna kot prej.
hribi |  06 .05. 2021 ob  20: 45
12
Ne poznam podrobnosti nesreče in obsojam pobeg s kraja dogodka. Je pa potrebno vedeti, da naj starši pazijo na svoje otroke ob kolesarski stezi. Kolesar je tudi zelo ranljiv udeleženec v prometu. Na cesti med Zusterno in Izolo pogosto vlada kaos. Vidiš najpogosteje kontinentalce, ki pridejo z družino, zraven je pes na povodcu 5 metrov , mati poriva dojenčka v vozičku in ima na nogah rolke, otroci vozijo cik cak, malo po peš poti, malo po kolesarski... Point je, naj tudi straši zagotovijo varnost sebi, svojim otrokom in vsem drugim kolesarjem. Ali je ta otrok hodil po kolesarski stezi ne vem, me pa ne bi presenetilo.